Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

BULMASTIF I DEO

Ići dole 
+4
uchalaz
marconi
Vladislav
srpskelegende
8 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
AutorPoruka
Visaa^^
Neznanac
Neznanac

Broj poruka : 1
Datum upisa : 21.08.2011

BULMASTIF I DEO - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: BULMASTIF I DEO   BULMASTIF I DEO - Page 2 EmptyNed Avg 21, 2011 12:32 am

Zdravo! Ja sam nova na ovom forumu. Very Happy Moja porodica i ja razmisljamo kupiti bulmastifa, pa bih voljela pitati nesto vas iskusnije. Na jednoj stranici sam procitala da oni ne podnose visoku i nisku temperaturu. Da li je to istina? Kod mene je temperatura ljeti visoka do 37-40 stepeni. A zimi niska i do -30 stepeni! Moja mama bas i ne voli pse u kuci, naseg macka pusta samo zimi. Tako da ne bi mogao u kucu zimi. Bojim se da bi on uginuo od hladnoce. Lijeti bi se vec i snasli. Da li se oni vole kupati? Kakvi su plivaci? na TVu sam vidjela da kada psi ne podnose hladnocu a ne mogu u kucu, da im se u kucicu stavi infra crvena lampa. Da li bi to moglo njima nasmetati? Kakvi su oni po ponasanju? Sve sto sam procitala o bulmastifu je da su dobri cuvari, odani gospodaru... To je sve istina? Smile Unapred hvala..! Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Vladislav
Neznanac
Neznanac

Broj poruka : 38
Datum upisa : 21.02.2011

BULMASTIF I DEO - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: BULMASTIF I DEO   BULMASTIF I DEO - Page 2 EmptyPon Nov 28, 2011 6:47 pm

BULMASTIF I DEO - Page 2 Ehf6ms
BULMASTIF I DEO - Page 2 F2f7o
BULMASTIF I DEO - Page 2 I26agp
Moj novi ljubimac tj ljubimica
Nazad na vrh Ići dole

BULMASTIF I DEO
Nazad na vrh 
Strana 2 od 2Idi na stranu : Prethodni  1, 2
 Similar topics
-
» BUlMASTIF-Arminia

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu