Gost Gost
| Naslov: Beagle Jimmy ;) Čet Feb 24, 2011 5:08 am | |
| E, pa bio bi red da i ja predstavim svoj psa, odnosno bigla, nadam se da ce ih biti jos u blizoj buducnosti, iskljucivo se ja brinem o njemu, i hranim ga od svojih para (royal caninom, 550din/kg xD) Trenutno je u kuci, dok na prolece ne napravim kucice/boxove, planiram da kupim i zenku do proleca/leta Zna sedi/lezi/dole, gore(sa kreveta, na krevet), skok (skoci prema gore)/ne/i naravno dodji, ne odvaja se od mene, znaci vezan je za mene k'o lud na brasno xd Idemo u redovne setnje sa jos 5-8 pasa (niko nije stariji od god dana), i uvek ih pustimo na terene (2fudb, 2 kosark, 2odb, i mnogo trave ) Zna gde da vrsi nuzdu (napolju naravno) Malo ozbiljnije informacije ;D Ime: Jimmy De Mandraka (odgajivacnica De Mandraka, Ruma, zahvaljujuci postovanom Zeljku Lozicu, posto sam bio 1. kupac mogao sam da biram ime odnosno litter) Ostenjen: 25.9.2010Roditelji: O: ICH.BOO-BOO Randavica, 9 x CACIB, 22 x CAC, 17 x BOB, 5 x BOG, CHSK, CZ, PL, H, MNE, MK, BG, i naravno SRB GR.CH, polozen radni ispit II.c.
M: CH Riva Roca Randavica, 5 x CAC, 2 x CACIB, 4 x BOB, polozen radni ispit I.c.Ovo je bilo sa oko 2,5 meseca i pre neki dan Pozdrav! |
|
jepur0 Neznanac
Broj poruka : 5 Datum upisa : 11.03.2011
| Naslov: Re: Beagle Jimmy ;) Pet Mar 11, 2011 10:18 am | |
| Klempa Prelep je | |
|
neso.s Pocetnik
Broj poruka : 90 Datum upisa : 03.03.2011 Godina : 27 Lokacija : Bosanska Gradiska
| Naslov: Re: Beagle Jimmy ;) Pet Mar 11, 2011 5:12 pm | |
| Lijep ti je beagle.Pozdrav | |
|
Pe3xX Neznanac
Broj poruka : 9 Datum upisa : 16.03.2011 Godina : 28
| Naslov: Re: Beagle Jimmy ;) Sre Mar 16, 2011 10:32 pm | |
| Pravi bigl | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Beagle Jimmy ;) | |
| |
|