Broj poruka : 77 Datum upisa : 04.02.2011 Godina : 52 Lokacija : Banatsko Novo Selo
Naslov: PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI Sub Feb 05, 2011 8:55 am
Golubovi - Pismonoše
Imati moderne sportske golubove znači puno više od samog držanja nekih golubova. Uspjeh u sportu kod golubova možemo usporediti sa lancem u kojem je svaka karika važna. Na ovim stranicama možete naći sve što je potrebno vašim trkaćim golubovima. Hrana definira opće zdravlje, a s kvalitetnom ishranom golubovi mogu postići savršenu kondiciju. Kako mnogi ljubitelji golubova vole reći: hranjenje je umjetnost ...
Versele-Laga je uvijek bio predvodnik na nutritivnoj razini. Versele-Laga donosi vrhunske mješavine na tržište prilagođene potrebama svakog entuzijasta. To je sve postignuto znanstvenim istraživanjem. To potvrđuju milijuni ljubitelja golubova u preko 40 zemalja i daju svoje povjerenje u Versele-Laga.
Kroz godine, Versele-Laga's znanstvenici, veterinari i stručnjaci za golubove u suradnji sa nutricionistima razvili su idelanu hranu prilagođenu baš ovoj vrsti golubova. Sigurni smo da će te ovdje naći sve što je potrebo vašem ljubimcu.
santicmladen29 Neznanac
Broj poruka : 14 Datum upisa : 05.02.2011
Naslov: Re: PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI Sub Feb 12, 2011 2:10 pm
Pismonoše iz moje linije!
marconi Pocetnik
Broj poruka : 93 Datum upisa : 20.02.2011 Godina : 50 Lokacija : Jagodina
Naslov: Re: PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI Ned Feb 20, 2011 12:25 am
Evo malo mojih...
Draganche Neznanac
Broj poruka : 25 Datum upisa : 24.02.2011 Godina : 45 Lokacija : Cuprija,Srbija
Nekada davno ,ubrzo posle mog pocetka odgajanja Srpskih visokoletaca,uzeo sam i pismonose.U pocetku su to bili skupljeni sto se kaze "s konca i konopca" i sluzili su kao dadilje,medjutim posle toga sam ih bas zavoleo,pa sam nabavio i neke ozbiljnije,iz Nemacke,Austrije,Belgije i od nekih nasih uspesnijih odgajivaca.Posto je u mom kraju jako malo ljubitelja tog sporta,na sve nacine sam pokusavao da ga omasovim,kako bi moglo da se odrze bar neka takmicenja,pa tako sa jos dvojicom drugara osnivamo i klub odgajivaca pismonosa,prvi,ikada osnovan,u nasem gradu i pocinjemo sa zajednickim pripremama i takmicenjima,sa svega 10-15 clanova.Medjutim jako je tesko odgajati dve razlicite rase kao sto su pismonose i visokoletaci i takmiciti se sa njima.Ja sam se ipak opredelio za visokoletace,a pismonose sam drzao jos par godina,cisto onako iz ljubavi.Danas ih vise nemam,ali ih jos uvek volim i ko zna,mozda ih nekada opet budem imao u mom golubarniku.Inace,smatram da su jedna jako lepa i zahvalna rasa za drzanje,kao i za takmicenje,sto je najvaznija i najinteresantnija njihova osobina.
marconi Pocetnik
Broj poruka : 93 Datum upisa : 20.02.2011 Godina : 50 Lokacija : Jagodina
Pozdrav,lijepo od tebe što si se počeo baviti ovim hobijem,teško je naći tako mlade momke da se bave golubarstvom u ovim vremenima,da li odgajaš još nešto osim pismonoša?!
Dejan Simonovski Neznanac
Broj poruka : 3 Datum upisa : 14.04.2012 Godina : 26
Pozdrav,lijepo od tebe što si se počeo baviti ovim hobijem,teško je naći tako mlade momke da s e bave golubarstvom u ovim vremenima,da li odgajaš još nešto osim pismonoša?!