Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI

Ići dole 
+5
darko cupic
Draganche
marconi
santicmladen29
Admin
9 posters
AutorPoruka
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 77
Datum upisa : 04.02.2011
Godina : 52

PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI Empty
PočaljiNaslov: PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI   PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI EmptySub Feb 05, 2011 8:55 am

Golubovi - Pismonoše

Imati moderne sportske golubove znači puno više od samog držanja nekih golubova. Uspjeh u sportu kod golubova možemo usporediti sa lancem u kojem je svaka karika važna. Na ovim stranicama možete naći sve što je potrebno vašim trkaćim golubovima. Hrana definira opće zdravlje, a s kvalitetnom ishranom golubovi mogu postići savršenu kondiciju. Kako mnogi ljubitelji golubova vole reći: hranjenje je umjetnost ...

Versele-Laga je uvijek bio predvodnik na nutritivnoj razini. Versele-Laga donosi vrhunske mješavine na tržište prilagođene potrebama svakog entuzijasta. To je sve postignuto znanstvenim istraživanjem. To potvrđuju milijuni ljubitelja golubova u preko 40 zemalja i daju svoje povjerenje u Versele-Laga.

Kroz godine, Versele-Laga's znanstvenici, veterinari i stručnjaci za golubove u suradnji sa nutricionistima razvili su idelanu hranu prilagođenu baš ovoj vrsti golubova. Sigurni smo da će te ovdje naći sve što je potrebo vašem ljubimcu.
Nazad na vrh Ići dole
https://kp-forum.all-up.com
santicmladen29
Neznanac
Neznanac

Broj poruka : 14
Datum upisa : 05.02.2011

PočaljiNaslov: Re: PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI   PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI EmptySub Feb 12, 2011 2:10 pm

PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI 180033_1704942317425_1654039783_1591902_625351_n

PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI 168032_1704943157446_1654039783_1591904_5181222_n

Pismonoše iz moje linije!
Nazad na vrh Ići dole
marconi
Pocetnik
Pocetnik
marconi

Broj poruka : 93
Datum upisa : 20.02.2011
Godina : 50

PočaljiNaslov: Re: PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI   PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI EmptyNed Feb 20, 2011 12:25 am

Evo malo mojih...

PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI 1

PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI 2

PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI 26

PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI 10

PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI 22
Nazad na vrh Ići dole
Draganche
Neznanac
Neznanac

Broj poruka : 25
Datum upisa : 24.02.2011
Godina : 45

PočaljiNaslov: Re: PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI   PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI EmptyPon Feb 28, 2011 3:27 pm

Nekada davno Very Happy ,ubrzo posle mog pocetka odgajanja Srpskih visokoletaca,uzeo sam i pismonose.U pocetku su to bili skupljeni sto se kaze "s konca i konopca" i sluzili su kao dadilje,medjutim posle toga sam ih bas zavoleo,pa sam nabavio i neke ozbiljnije,iz Nemacke,Austrije,Belgije i od nekih nasih uspesnijih odgajivaca.Posto je u mom kraju jako malo ljubitelja tog sporta,na sve nacine sam pokusavao da ga omasovim,kako bi moglo da se odrze bar neka takmicenja,pa tako sa jos dvojicom drugara osnivamo i klub odgajivaca pismonosa,prvi,ikada osnovan,u nasem gradu i pocinjemo sa zajednickim pripremama i takmicenjima,sa svega 10-15 clanova.Medjutim jako je tesko odgajati dve razlicite rase kao sto su pismonose i visokoletaci i takmiciti se sa njima.Ja sam se ipak opredelio za visokoletace,a pismonose sam drzao jos par godina,cisto onako iz ljubavi.Danas ih vise nemam,ali ih jos uvek volim i ko zna,mozda ih nekada opet budem imao u mom golubarniku.Inace,smatram da su jedna jako lepa i zahvalna rasa za drzanje,kao i za takmicenje,sto je najvaznija i najinteresantnija njihova osobina. Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
marconi
Pocetnik
Pocetnik
marconi

Broj poruka : 93
Datum upisa : 20.02.2011
Godina : 50

PočaljiNaslov: Re: PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI   PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI EmptyČet Mar 10, 2011 1:52 pm

Jedna od najtezih staza na svetu.Fantastican snimak golubova i njihova odbrana od napada grabljivice.Jednostavno receno...MOC PRIRODE

Nazad na vrh Ići dole
darko cupic
Neznanac
Neznanac

Broj poruka : 6
Datum upisa : 09.03.2011

PočaljiNaslov: moc   PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI EmptyPon Mar 21, 2011 9:21 pm

koliko dugo drzim pismonose nisam video mocniji snimak od ovog . ovo je stvarno predivno druze hvalati sto si mi omogucijo da vidi ovako nesto
Nazad na vrh Ići dole
igorzg
Neznanac
Neznanac

Broj poruka : 11
Datum upisa : 17.07.2011
Godina : 38

PočaljiNaslov: evo i mojih:)   PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI EmptySre Avg 03, 2011 10:54 am

PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI Fotografija0024m

PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI P1080518v

PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI P1080521c

PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI P1080551y

PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI P1080561r

Nazad na vrh Ići dole
šone
Redovni Clan
Redovni Clan

Broj poruka : 621
Datum upisa : 25.03.2011

PočaljiNaslov: Re: PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI   PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI EmptyPet Avg 05, 2011 7:46 pm

Pozdrav kolega,je li ti služe za dadilje ili planiraš i nešto više sa njima Question Question Primjetio sam da voliš pismonoše.pozzzz.
Nazad na vrh Ići dole
igorzg
Neznanac
Neznanac

PočaljiNaslov: Re: PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI   PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI EmptySub Avg 06, 2011 10:22 am

neki sluze za dadilje,a i planiram malo sa njima na let,vidjet cemo,tek sam na pocetku pa dok uhvatim korak:)
Nazad na vrh Ići dole
goran-majur
Neznanac
Neznanac

Broj poruka : 1
Datum upisa : 08.08.2011

PočaljiNaslov: Re: PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI   PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI EmptyPon Avg 08, 2011 8:40 pm

pozdrav svima.ima li ko sat takmičarski na gumice na prodaju
Nazad na vrh Ići dole
igorzg
Neznanac
Neznanac

PočaljiNaslov: Re: PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI   PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI EmptyPet Avg 12, 2011 11:15 am

decki trebam pomoc ako mi mozete saznat od koga su ovi golubovi
br prstena.
002051 serb 2009.
051162 serb. 2009.
hvala
Nazad na vrh Ići dole
Dejan Simonovski
Neznanac
Neznanac

Broj poruka : 3
Datum upisa : 14.04.2012
Godina : 26

PočaljiNaslov: Re: PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI   PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI EmptySub Apr 14, 2012 9:19 pm

marconi ::
Evo malo mojih...

PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI 1

PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI 2

PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI 26

PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI 10

PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI 22

golubovi su lepi pogotovo onaj na cetvrtoj slici ja sam ovde novi imam 14 godina. Cool
Nazad na vrh Ići dole
šone
Redovni Clan
Redovni Clan

PočaljiNaslov: Re: PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI   PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI EmptyNed Apr 15, 2012 4:36 pm

Pozdrav,lijepo od tebe što si se počeo baviti ovim hobijem,teško je naći tako mlade momke da se bave golubarstvom u ovim vremenima,da li odgajaš još nešto osim pismonoša?!
Nazad na vrh Ići dole
Dejan Simonovski
Neznanac
Neznanac

PočaljiNaslov: Re: PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI   PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI EmptyPon Apr 16, 2012 8:54 pm

šone ::
Pozdrav,lijepo od tebe što si se počeo baviti ovim hobijem,teško je naći tako mlade momke da s
e bave golubarstvom u ovim vremenima,da li odgajaš još nešto osim pismonoša?!
pa moj brat drzi visokoletace ja konkretno nista
Nazad na vrh Ići dole
šone
Redovni Clan
Redovni Clan

PočaljiNaslov: Re: PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI   PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI EmptyUto Apr 17, 2012 7:02 pm

Ja sam mislio da i ti odgajaš nešto...ali valjda ćeš krenuti bratovim stopama,pozdrav Laughing Laughing .
Nazad na vrh Ići dole
Dejan Simonovski
Neznanac
Neznanac

PočaljiNaslov: Re: PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI   PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI EmptyČet Apr 19, 2012 9:14 pm

šone ::
Ja sam mislio da i ti odgajaš nešto...ali valjda ćeš krenuti bratovim stopama,pozdrav Laughing Laughing .
pozdrav,naravno da hocu zato sto obozavam golubove Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI   PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI Empty

Nazad na vrh Ići dole

PISMONOSE MODERNI SPORTSKI GOLUBOVI
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Engleski moderni patuljasti borac
» Ko Šamo borci i Engleski moderni patuljasti
» ENGLESKI GUSAN
» Golubovi Niški beli visokoletači i Niški belorepi letači

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Ostale Zivotinje :: Golubovi :: Golubovi Postari-