| NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
berk zli blizanac Redovni Clan
Broj poruka : 381 Datum upisa : 22.12.2011 Godina : 40 Lokacija : Novo Miloševo, Banat
| Naslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR Pet Mar 16, 2012 10:48 pm | |
| baš sam danas bio kod mog deda Janike od 80 leta malo da se družimo i slikao sam jednog zanimljivog brnca da vam pokažem, nije neka slika ali postaviću ga uskoro | |
|
| |
šone Redovni Clan
Broj poruka : 621 Datum upisa : 25.03.2011
| Naslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR Sub Mar 17, 2012 6:55 pm | |
| e o tome pričam,slike čekamo,vjerujem da si iščupao nešto zanimljivo pozdrav svima!!!! | |
|
| |
wom griffith Redovni Clan
Broj poruka : 733 Datum upisa : 03.03.2011 Godina : 62 Lokacija : Srbija Kula
| Naslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR Sub Mar 17, 2012 8:02 pm | |
| Znamo vec, problem je u kabelu | |
|
| |
Caco Neznanac
Broj poruka : 21 Datum upisa : 13.01.2012 Godina : 54 Lokacija : Privlaka, Hrvatska
| Naslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR Ned Mar 18, 2012 9:13 pm | |
| Kako je bilo Stevane u N.Sadu, osim što je vrijeme bilo prekrasno, jel bilo naroda i životinja? Da nisi slučajno sreo prijatelja Mitra trebao je ići ali mi se nije javljao. Pozdrav. | |
|
| |
Broj poruka : 381 Datum upisa : 22.12.2011 Godina : 40 Lokacija : Novo Miloševo, Banat
| Naslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR Pon Mar 19, 2012 8:48 am | |
| | |
|
| |
šone Redovni Clan
| Naslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR Pon Mar 19, 2012 6:23 pm | |
| Čujte ga,nemože da stigne,otkad je nabavio ovu novu "mađaricu" neizlazi iz kaveza . | |
|
| |
| Naslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR Pon Mar 19, 2012 7:59 pm | |
| Tako je ni na fejsu ga skoro ni nema stalno je u golubarniku.Bilo je Caco dosta izhetih zivotinja, posecenost je bila odlicna, a mogu reci da se i dosta trgovalo, cak sam se i ja malo ponovio{ sa zivinom}naravno, i Mitar je bio, sve u svemu nije bilo lose, pozdrav. | |
|
| |
| Naslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR Čet Mar 29, 2012 6:08 pm | |
| Golubari, gde ste, sedite u golubarnicima i cuvate mlade i jaja? Meni su moji pomrsili konce, pa sada imam vremena i za forum . Pozdrav. | |
|
| |
šone Redovni Clan
| Naslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR Čet Mar 29, 2012 6:44 pm | |
| Pozdrav Stevane,ma biće mladih nemoj da te obeshrabi loš početak,kod mene se izlegla do sad 4 mlada,u naredna dva dana treba da se legu još dva para,e sad vidjeću kako će ići sa njima pošto norviči sami leže na jajima,inače sam zadovoljan samim početkom posebno što je bilo dosta puni jaja,vidjećemo kako će ići dalje. | |
|
| |
| Naslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR Čet Mar 29, 2012 11:44 pm | |
| jer kako naš narod kaše 'lopta je okrugla' ..znači idemo do kraja sezone bez predaje Stevane ..kod mene nije loše, ima mladih ima i poneki pad, ali ide polako ali sigurno pozzz | |
|
| |
| Naslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR Pet Mar 30, 2012 6:53 pm | |
| Ne kukam ja, samo se malo zalim . Bice mladih do kraja samo me malo nerviraju, pozdrav. | |
|
| |
šone Redovni Clan
| Naslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR Pet Mar 30, 2012 7:14 pm | |
| I vrijeme ovo ludo,evo javljaju opet neke minuse...sve to utiče kako na ljude tako i na životinje,ptice.Nerviranje je sastavni dio života kao i "sijede",ali vremenom se čovjek navikne na to,kako u hobiju tako i u životu,kao što bi Berk rekao samo opušteno,biće mladih,kad se žuri onda je još gore. | |
|
| |
| Naslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR Pet Mar 30, 2012 8:11 pm | |
| Za temperaturu u minusu se ne sekiram previse, sve su porazbijali sto su mogli, mislim dok se oni nameste eto boginja . | |
|
| |
| Naslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR Pet Mar 30, 2012 8:27 pm | |
| neće boginje na minus, tako da no frx | |
|
| |
Caco Neznanac
Broj poruka : 21 Datum upisa : 13.01.2012 Godina : 54 Lokacija : Privlaka, Hrvatska
| Naslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR Sub Mar 31, 2012 8:22 am | |
| Pozdrav društvo, evo da se i ja javim. Kod mene je situacija sa mladima nikad bolja, za sada imam 18 kom, e sad ćemo vidjeti kvalitet ali me muče ove moje švabe od lane, opet neplodna jaja jel to oni kasno pale ili šta nije mi jasno a dobili su i apartman? Ako ovaj put ne uspije definitivno rasparujem jer su imali lane mlade tako da su plodni, ali isto jedva jedan par. I jedna plava ženka ne nese neznam sta joj je, kao da je neka upala na anusu pa sam joj poceo davati enroxil 10% ako šta pomogne jer je skoro za sve bakterije. A za minus je lijek najlon koji još nisam skinio sa žice kao da sam znao da će doći zahlađenje. | |
|
| |
šone Redovni Clan
| Naslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR Sub Mar 31, 2012 7:52 pm | |
| Pozdrav svima,dobar je Stevan baš me slatko nasmijao,uhvatićeš ti mladih nesekiram se ja za tebe,kolega Caco,tebe baš krenulo,svaka čast,što se tiče te upale daj mi reci da li oko anusa ima izmeta zaprljanog,mene je takvo nešto napalo prije par godina,ja sam sumnjao na E.coli pa sam davao isti antibiotik i pomoglo mi je,sa tim što sam ih ja odmah odvojio od ostalih i nakon davanja antibiotika davao sam im vitamin nekoliko dana zaredom,da se bolje oproravljaju. | |
|
| |
| Naslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR Sub Mar 31, 2012 7:57 pm | |
| Mozda te tvoje svabe imaju previse perja oko klaoke pokusaj malo to parerja kod muzjaka ocupati, lepa kolicina mladih za sada, posalji mi neku slicicu da i ja vidim kako izgleda mlado ove godine,haha, salim se imam ih i ja nekoliko, samo jos nisu bezbedni da bi ih brojao, pozdrav.
| |
|
| |
Caco Neznanac
| Naslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR Sub Mar 31, 2012 10:35 pm | |
| Ne sumnjam ja Stevane da će kod tebe biti ljepih primjeraka, za sada su i moji premali da bi se nesto vidjelo ali daju se pobrojati a slika će biti uskoro, a ono drugo mislim da sam napravio, kod ženke sigurno a mislim i kod mužjaka samo nisam baš siguran pa provjerim sutra. Tako je Šone nije nesto puno uprljano ali jeste pa sam i ja posumljao i odvojio ih obadvoje i sad su na antibiotiku. Hvala na savjetu odmah mi je lakše ako ima nade za poboljšanje a ja sam optimista. Samo mi je čudno jer sam im davao neki Tricho-cocci kaže da je prevencija za Triho. i e-coli i još nešto, samo možda se ne liječi bez antibiotika ako je prije dobila? Pozdrav. | |
|
| |
šone Redovni Clan
| Naslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR Ned Apr 01, 2012 10:20 am | |
| Neznam,ja možda griješim,ali nikad ni jedan lijek nedajem bez prijeke potrebe,ti si koliko shvatam tricho cocci davao kao preventivu,ja za preventivu koristim vitamine umjetne ali i prirodne,e sad se zbog toga možda može odraziti na upotrebu enroxlina,kažem možda,a i zavisi kad si počeo davati enroxlin mislim vremenski,ako su ti golubovi malo življi i veseliji onda je dobro,nadam se da nekunjaju u ćošku...uglavnom vjerujem da si izabrao dobar lijek i da će sve kod tebe proteći uredu... | |
|
| |
Caco Neznanac
| Naslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR Ned Apr 01, 2012 11:33 am | |
| Ma ne kunja i izgleda normalno pa je zato i nisam prije lječio ali evo kako ne nese i ta joj "upala" ne prolazi idem probati pa šta bude. Pozdrav. | |
|
| |
| Naslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR Ned Apr 01, 2012 3:58 pm | |
| korisno | |
|
| |
šone Redovni Clan
| Naslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR Ned Apr 01, 2012 5:06 pm | |
| Mogu onda sa dosta sigurnosti tvrditi da je i kod mene bilo istovjetno i da se samo po "mekšem"izmetu,neuobičajenom i zelenkastom znalo da ima nešto,isto su imali sasvim o.k ponašanje,samo sam ja to možda malo ranije primjetio i počeo sa liječenjem,ali ako su i sad takvi kao što si naveo onda će to proći dobro i kod tebe.Samo da napomenem da se to kod mene pojavilo ako se dobro sjećam u 7 ili 8 mjesecu kad haraju virusi i bakterije.Slažem se sa tobom Berk da je korisno,dobro je otvarati sve teme,pa i ove neugodne za sve golubare. | |
|
| |
| Naslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR Ned Apr 15, 2012 2:21 pm | |
| Ugasice nam forum, jeste li zivi?
| |
|
| |
šone Redovni Clan
| Naslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR Ned Apr 15, 2012 4:38 pm | |
| Pozdrav Stevane tu smo,pratimo sezonu golubarenja i tako,ujedno Sretan Uskrs svima koji ga danas slave. | |
|
| |
| Naslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR Pon Apr 16, 2012 9:50 pm | |
| hvala sretan Uskrs takođe ...jaja su skoro sva polupana | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR | |
| |
|
| |
| NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR | |
|