Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR

Ići dole 
+3
šone
neso.s
wom griffith
7 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Sledeći
AutorPoruka
šone
Redovni Clan
Redovni Clan

Broj poruka : 621
Datum upisa : 25.03.2011

NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR   NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR - Page 16 EmptyUto Apr 17, 2012 7:04 pm

Vjerujem da su razbijena u pozitivnom smislu Wink Wink ,što je dobro,šta si uradio sa onom "glavatom" ili je možda "glavati".
Nazad na vrh Ići dole
berk zli blizanac
Redovni Clan
Redovni Clan
berk zli blizanac

Broj poruka : 381
Datum upisa : 22.12.2011
Godina : 40

PočaljiNaslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR   NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR - Page 16 EmptySre Apr 18, 2012 6:43 pm

glavati je, oslobodio sam mu jednu ženku pa ću da vidim šta će da uradi...
Nazad na vrh Ići dole
wom griffith
Redovni Clan
Redovni Clan
wom griffith

Broj poruka : 733
Datum upisa : 03.03.2011
Godina : 62

PočaljiNaslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR   NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR - Page 16 EmptyČet Apr 19, 2012 10:03 pm

Evo imam novih nekoliko mladih, taman da ustanu sa njih, a ako jos malo zahladi, resio sam se viska za ovu sezonu, kako je kod Vas?
Nazad na vrh Ići dole
berk zli blizanac
Redovni Clan
Redovni Clan
berk zli blizanac

PočaljiNaslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR   NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR - Page 16 EmptyČet Apr 19, 2012 10:07 pm

nema više zime Smile ..kod meni je onako, nije loše, a može i bolje Smile
Nazad na vrh Ići dole
šone
Redovni Clan
Redovni Clan

PočaljiNaslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR   NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR - Page 16 EmptyPet Apr 20, 2012 6:29 pm

Pa oni mladi su mi već veliki,pismonoše mi leže na još dva para jaja,jedan par sam prepario pa ću vidjeti kako ide sa njima,uglavnom neku ću normu ispuniti,ima još nešto vremena,vjerujem da će još nešto biti do kraja maja......ja sam zadovoljan kad vidim kako je kod drugih,kod nekih je prava katastrofa... Stevane,valjda neće opet minus,kako obrnutokrilni Berk ima li mladih od njih??Pozdrav!!!
Nazad na vrh Ići dole
wom griffith
Redovni Clan
Redovni Clan
wom griffith

PočaljiNaslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR   NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR - Page 16 EmptySub Apr 21, 2012 8:25 pm

Kod mene je 8 komada bezbedno sto se hladnoce tice, ali ovih novih desetak komada je jos vrlo rizicno, mada se niko iz mog okruzenja ne hvali.
Nazad na vrh Ići dole
berk zli blizanac
Redovni Clan
Redovni Clan
berk zli blizanac

PočaljiNaslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR   NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR - Page 16 EmptyNed Apr 22, 2012 10:19 pm

da zaista niko se ne hvali...obrnutokrili su danas sneli opet jaja pa se nadam da će biti nešto ovog puta Smile
Nazad na vrh Ići dole
wom griffith
Redovni Clan
Redovni Clan
wom griffith

PočaljiNaslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR   NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR - Page 16 EmptyPon Apr 23, 2012 7:58 pm

Juce sam jedno jedva spasao , bar jos tri dana mu treba do prstenovanja, a roditeli bi ponovo da se pare, da sam u golubarnik usao samo jedan sat kasnije bio bi mrtav ladan.
Nazad na vrh Ići dole
wom griffith
Redovni Clan
Redovni Clan
wom griffith

PočaljiNaslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR   NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR - Page 16 EmptyUto Maj 01, 2012 9:38 pm

Kako ide sa odgojem, kod mene pocelo ovako Question , pa onda dosta dugo je bilo ovako Embarassed , skoro ovako Sad , a ako nastavi jos ovaj mesec kao sto je bio kraj Aprila mozda bude i ovako Laughing , na kraju sezone.
Nazad na vrh Ići dole
berk zli blizanac
Redovni Clan
Redovni Clan
berk zli blizanac

PočaljiNaslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR   NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR - Page 16 EmptySre Maj 02, 2012 9:00 am

Cool ovako
Nazad na vrh Ići dole
wom griffith
Redovni Clan
Redovni Clan
wom griffith

PočaljiNaslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR   NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR - Page 16 EmptySre Maj 02, 2012 12:35 pm

Sone, Caco, Question . Mad , Sad , Laughing ?
Nazad na vrh Ići dole
berk zli blizanac
Redovni Clan
Redovni Clan
berk zli blizanac

PočaljiNaslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR   NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR - Page 16 EmptySre Maj 02, 2012 6:11 pm

ipak ću da promenim u Cool Smile ova dva, zbog mlade hrvatice koja je danas konačno snela Laughing Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
šone
Redovni Clan
Redovni Clan

PočaljiNaslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR   NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR - Page 16 EmptySre Maj 02, 2012 6:55 pm

Ja sam zadovoljan,za sad planiram još nešto malo uhvatiti i to je to,tako da sam Very Happy Very Happy Very Happy .
Nazad na vrh Ići dole
Caco
Neznanac
Neznanac
Caco

Broj poruka : 21
Datum upisa : 13.01.2012
Godina : 54

PočaljiNaslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR   NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR - Page 16 EmptySre Maj 02, 2012 10:10 pm

Pozdrav društvo, kod mene Smile dosta dobro, a sto nije odlicno samo mi je onaj "plavi" problem, tj. plava zenka iz Njemačke. Vjerovali ili ne još je živa i nikakvih promjena osim što je omršavila, a nema šta joj nisam davao od ljekova. da li je moguće da ne može snijeti jaje koje je u njoj, ali onda bi valjda uginula??? jer sam je opipao i kao da je jaje onako tvrdo se osijeti, ili je nešto drugo, nemam pojma?. Ostalo sve da se neureknem odlično, čak su i švabe snijele plodna jaja obadva, imale su još jedno plodno ali sam ja zeznio kad se izleglo. Boje, više nego zadovoljan a i količinom oko 30 kom. a kvalitet ćemo kasnije malo procijeniti, u biti boje sam dobio što sam želio, pozdrav svima!
Nazad na vrh Ići dole
šone
Redovni Clan
Redovni Clan

PočaljiNaslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR   NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR - Page 16 EmptyČet Maj 03, 2012 7:14 pm

pozdrav,pa kolega Caco kod tebe baš ima mladih,super što si dobio boje koje si htjeo,žao mi je te plave ženke,mislio sam da je isti slučaj kao i kod mene,ali eto nije....nevjerujem da je jaje u pitanju mislim da ima tu nešto drugo.
Nazad na vrh Ići dole
berk zli blizanac
Redovni Clan
Redovni Clan
berk zli blizanac

PočaljiNaslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR   NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR - Page 16 EmptyČet Maj 03, 2012 8:26 pm

slažem se sa Šonetom...
Nazad na vrh Ići dole
šone
Redovni Clan
Redovni Clan

PočaljiNaslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR   NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR - Page 16 EmptyČet Maj 03, 2012 8:56 pm

bakterija nije to je sad sigurno, nebih baš da budem ptica zlosutnica ali bi mogao biti tumor....a tu,bojim se pomoći nema....
Nazad na vrh Ići dole
wom griffith
Redovni Clan
Redovni Clan
wom griffith

PočaljiNaslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR   NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR - Page 16 EmptyPet Maj 04, 2012 6:40 pm

Ija mislim da je tumor u pitanju, nazalost. Imao sam to pre odprilike jedno pet godina na jednoj zutoj Svabici, morao sam je uklonuti, samo je ona tad vec bila stara, a i dosta su je forsirali dok nije dosla kod mene, dala mi je samo jedno mlado i zavrsila je svoj uzgojni vek. Caco ti ove godine bas nahvata mladih, za svaku pohvalu, pozdrav ljudi imamo jos mesec dana pa kako bude.
Nazad na vrh Ići dole
šone
Redovni Clan
Redovni Clan

PočaljiNaslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR   NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR - Page 16 EmptyPet Maj 04, 2012 7:39 pm

Ja sam tumor na golubu vidio jako davno kod jednog golubara,i pošteno govoreći tad nisam ni znao da je to to,bilo je na krilu i jako gadno za vidjeti,čovijek ga je poslije riješio muka.E pa sad u ovih zadnjih mjesec dana,a kod mene već sad igranka,obično tako bude,jaja svagdje a najmanje u gnijezdu,nemam pojma koje je čije,kad dođem sa posla imam šta i vidjeti,snesu jaje pa neće ni da ga pogledaju a kamoli da leže,jedno mlado mi se zakačilo za žicu(kako je to uspijelo,nemam pojma) i navjerovatnije izvalilo nogu iz kuka,jedno mlado mi se danas izleglo a drugo jaje ništa ni da ga je malo nakljuvalo,pustiću ga do sutra da vidim,ma da nevjerujem da je živo u jajetu.,i to sve u ova zadnja dva dana.A taman sam htijeo uhvatiti još dva para i završiti sezonu,ono malo morgen,ali dobro vidjećemo koje ću im protiv mjere servirati Laughing Laughing a i ko mi je kriv što držim gušane Laughing Laughing .Biće ovo dramatičan završetak sezone kod mene Rolling Eyes Rolling Eyes a planirao sam da uhvatim jedno 15-ak komada mladih od ovih pet pari matice,što je za mene dosta.
Nazad na vrh Ići dole
Caco
Neznanac
Neznanac
Caco

PočaljiNaslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR   NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR - Page 16 EmptyPet Maj 04, 2012 10:34 pm

Pa da biti će da je tumor stvarno, samo što ja nisam ništa od nje uhvatio jer da jesam lakše bi mi bilo. Sutra ču je pustiti iz karantene i nek malo protegne krila pa kako joj bude. Nabavio sam 50 prstenova i to moram ispucati i nadam se da ču uspjeti za još ovaj mjesec dana što kaže Stevan, a onda čemo malo selektirati. Pozdrav.
Nazad na vrh Ići dole
wom griffith
Redovni Clan
Redovni Clan
wom griffith

PočaljiNaslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR   NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR - Page 16 EmptySub Maj 05, 2012 9:06 pm

Nemoj je jos uklanjati pitaj nekog veterinara, mozda ti budes bolje srece od mene, koliko je stara zenka? Moji su se sada poprilicno smirili, sada dobro leze na jajima i mladima,a onu Cacovu cifru ne mogu dostici ni da je tek sada pocela sezona,ha ha, ali neka bar kod nekog ide dobro. Kod dvojice drugara sto drze buhare ima havarije sa mladim, tacnije bilo je havarije, uginuli su im svi mladi, e sad kako cemo proci svi mi koji za sada nemamo takav problem ostaje da se vidi, pozdrav.
Nazad na vrh Ići dole
Caco
Neznanac
Neznanac
Caco

PočaljiNaslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR   NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR - Page 16 EmptySub Maj 05, 2012 9:53 pm

Ma neću je ja sklanjati jedino ako se ona sama ne skloni, a mlada je od prošle godine. Rekao sam već da sam prezadovoljan samo da se nesto ne uvali, a to nikad neznaš. Nije valjda da su i drugu Gajiću otišli mladi, šta im bi?
Nazad na vrh Ići dole
wom griffith
Redovni Clan
Redovni Clan
wom griffith

PočaljiNaslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR   NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR - Page 16 EmptyNed Maj 06, 2012 9:31 pm

Bojim se da je Adenoviroza,a tu pomoci nema.
Nazad na vrh Ići dole
berk zli blizanac
Redovni Clan
Redovni Clan
berk zli blizanac

PočaljiNaslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR   NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR - Page 16 EmptyPon Maj 21, 2012 11:26 am

najkvalitetnije ženka kod deda Janike

NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR - Page 16 Slika2397

Nazad na vrh Ići dole
wom griffith
Redovni Clan
Redovni Clan
wom griffith

PočaljiNaslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR   NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR - Page 16 EmptyPon Maj 21, 2012 5:35 pm

Nije lose, koliko to deda Janika ima komada od ove fele?
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR   NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR - Page 16 Empty

Nazad na vrh Ići dole

NEMACKI DVOCUBI DOBOSAR
Nazad na vrh 
Strana 16 od 17Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Sledeći
 Similar topics
-
» BUHARSKI DOBOSAR
» NEMACKI JEDNOCUBI DOBOSAR
» FRANACKI DOBOSAR
» BENBURSKI DOBOSAR
» DREZDENSKI DOBOSAR

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu