Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

BRNSKI GUŠAN

Ići dole 
+2
berk
šone
6 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sledeći
AutorPoruka
šone
Redovni Clan
Redovni Clan

Broj poruka : 621
Datum upisa : 25.03.2011

BRNSKI GUŠAN - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: BRNSKI GUŠAN   BRNSKI GUŠAN - Page 9 EmptyPon Jan 23, 2012 8:23 pm

Prava golubarska porodica,dok se sve želje ispune puno dvorište što golubova,što živine,ja nemam tih problema,jedan jedini sam golubar u porodici,na moju veliku žalost Sad Sad ,volio bi da nije tako,ali jeste,dođu vide,kažu da je lijepo ali niko neće da ponese kući i da odgaja.
Nazad na vrh Ići dole
berk zli blizanac
Redovni Clan
Redovni Clan
berk zli blizanac

Broj poruka : 381
Datum upisa : 22.12.2011
Godina : 40

PočaljiNaslov: Re: BRNSKI GUŠAN   BRNSKI GUŠAN - Page 9 EmptyPon Jan 23, 2012 8:39 pm

šteta za to, primeri kao tvoj su dosta češći od mog iako je moj lepši što se toga tiče...lepo je imati ćaleta , ujaka, strica kao bivšeg i sa stalnom željom da opet počne sa golubarenjem.. Smile
Nazad na vrh Ići dole
wom griffith
Redovni Clan
Redovni Clan
wom griffith

Broj poruka : 733
Datum upisa : 03.03.2011
Godina : 62

PočaljiNaslov: Re: BRNSKI GUŠAN   BRNSKI GUŠAN - Page 9 EmptyUto Jan 24, 2012 5:01 pm

Sone, i kod mene je kao i kod tebe, samo ja sam golubar u porodici jer dede vec odavno nema, a ovi ostali totalno operisani od svega toga, kao da su zamenjeni u porodilistu, kazu dosta je jedan ovakav u familiji, jbg_a mozda su i u pravu?
Nazad na vrh Ići dole
šone
Redovni Clan
Redovni Clan

PočaljiNaslov: Re: BRNSKI GUŠAN   BRNSKI GUŠAN - Page 9 EmptyUto Jan 24, 2012 8:17 pm

Ja sam golubarstvo zavolio od jednog djeda koji je živio odmah do mene i odgajao je golubove,čuvao me je kad sam bio mali,tako da sam uz njega zavolio te ptice,pa sam ih nešto prenio kao djete sebi u dvorište i tako počeo...žao mi je što druge to neinteresuje ali je tako...šta ćeš Stevane...blago Berku uvijek kad hoće ima sa nekim pričati o golubarstvu,a nama dvojici da nema interneta bogami...
Nazad na vrh Ići dole
wom griffith
Redovni Clan
Redovni Clan
wom griffith

PočaljiNaslov: Re: BRNSKI GUŠAN   BRNSKI GUŠAN - Page 9 EmptyUto Jan 24, 2012 9:05 pm

Vidis i mi se nekako snalazimo.
Nazad na vrh Ići dole
berk zli blizanac
Redovni Clan
Redovni Clan
berk zli blizanac

PočaljiNaslov: Re: BRNSKI GUŠAN   BRNSKI GUŠAN - Page 9 EmptyPet Jan 27, 2012 1:28 pm

evo moje nova ženkica (od Saletovih žutih, ženka sa prevrnutim krilima i onaj lepši mužjak..Stevan zna verovatno) ..i kao što već znate logično je da je neću pariti sa žutim mužjakom, već sa belim Laughing Laughing Laughing
..inače kako vam izgleda Question
BRNSKI GUŠAN - Page 9 Slika1953

Nazad na vrh Ići dole
wom griffith
Redovni Clan
Redovni Clan
wom griffith

PočaljiNaslov: Re: BRNSKI GUŠAN   BRNSKI GUŠAN - Page 9 EmptyPet Jan 27, 2012 6:01 pm

Znamo mi vec tebe, nemoras nam objasnjavati za tvoje kombinacije sa bojama, inace nije losa cini mi se, samo nije najsretniji ugao slikanja.
Nazad na vrh Ići dole
berk zli blizanac
Redovni Clan
Redovni Clan
berk zli blizanac

PočaljiNaslov: Re: BRNSKI GUŠAN   BRNSKI GUŠAN - Page 9 EmptyPet Jan 27, 2012 6:48 pm

i ja kažem da nije loša...inače ja to iz sveg nestrpljenja da vam pokažem slikam čim vidim kakvu takvu priliku i nosim fon sa sobom, a ovo je kavez na tavanu pa treba i svetlost da se potrefi Smile
Nazad na vrh Ići dole
šone
Redovni Clan
Redovni Clan

PočaljiNaslov: Re: BRNSKI GUŠAN   BRNSKI GUŠAN - Page 9 EmptyPet Jan 27, 2012 8:07 pm

Pozdrav,pa ženka mi djeluje dosta vitka i elegantna,vidjećemo mi nju bolje vjerujem,a ostalo se slažem,što bi i išla na žutog Laughing Laughing Question Question .
Nazad na vrh Ići dole
berk zli blizanac
Redovni Clan
Redovni Clan
berk zli blizanac

PočaljiNaslov: Re: BRNSKI GUŠAN   BRNSKI GUŠAN - Page 9 EmptyPet Jan 27, 2012 11:43 pm

pa je šta će joj žuti..ma prvo žuti su jako ukrvljeni, drugo ne zanima me boja, treće ona mi treba baš zbog vitkosti i lepih nogu, mislim dopada mi se i pomoći će mi sigurno Smile
Nazad na vrh Ići dole
wom griffith
Redovni Clan
Redovni Clan
wom griffith

PočaljiNaslov: Re: BRNSKI GUŠAN   BRNSKI GUŠAN - Page 9 EmptySub Jan 28, 2012 7:37 am

Znam ja da su zuti ukrvljeni, ali ako vec moras da mesas boje daj joj nesto sto bi moglo da popravi boju, recimo crvenog, sa belom ces samo razblaziti zutu, po meni steta jer znam od kakvih zutih potice, mada opet ovo je samo dobronameran komentar,a ti radi kako ti mislis da je najbolje.
Nazad na vrh Ići dole
berk zli blizanac
Redovni Clan
Redovni Clan
berk zli blizanac

PočaljiNaslov: Re: BRNSKI GUŠAN   BRNSKI GUŠAN - Page 9 EmptySub Jan 28, 2012 8:36 am

ja verujem i ubeđen sam da su vaši komentari svi dobronamerni, međutim stvar je u tome što nemam puno izbora što se kvaliteta tiče (bolju neću naći čini mi se), a i u tome što me žuta boja ne zanima, to radim zbog bele boje jer nameravam kasnije da vratim u belo, da imam belu ženku dao bi mu belu, ali kad nemam dobra je i žuta Smile
Nazad na vrh Ići dole
šone
Redovni Clan
Redovni Clan

PočaljiNaslov: Re: BRNSKI GUŠAN   BRNSKI GUŠAN - Page 9 EmptySub Jan 28, 2012 10:45 am

Vjerujem da će ti pomoći,elegantnost je vrlina brinera,znači sa tvojim žutim je u jakoj krvi,pa vidjećemo mlade,nadam se...
Nazad na vrh Ići dole
berk zli blizanac
Redovni Clan
Redovni Clan
berk zli blizanac

PočaljiNaslov: Re: BRNSKI GUŠAN   BRNSKI GUŠAN - Page 9 EmptySub Jan 28, 2012 11:20 am

svi ti žuti su ukrvljeni, čak i oni su dobijani iz incesta, tako da nema daljeg parenja među njima...inače sam mi je ona jedino žuto što imam
Nazad na vrh Ići dole
berk zli blizanac
Redovni Clan
Redovni Clan
berk zli blizanac

PočaljiNaslov: Re: BRNSKI GUŠAN   BRNSKI GUŠAN - Page 9 EmptySre Feb 01, 2012 5:24 pm

evo moje novo pojačanje, ženkica od Saleta iz Kule, trenutno najjačeg brineraša kod nas Smile

BRNSKI GUŠAN - Page 9 Slika1982

Nazad na vrh Ići dole
šone
Redovni Clan
Redovni Clan

PočaljiNaslov: Re: BRNSKI GUŠAN   BRNSKI GUŠAN - Page 9 EmptySre Feb 01, 2012 6:22 pm

I opet se nije namjestila za slikanje ili ti žuriš Berk,ali pošto si je izabrao vjerujem u tvoj izbor,na koju će ona boju Rolling Eyes ,šta ti misliš Stevane,Berka da pitam kombinacije ima samo da sijevaju Smile Smile Smile .
Nazad na vrh Ići dole
berk zli blizanac
Redovni Clan
Redovni Clan
berk zli blizanac

PočaljiNaslov: Re: BRNSKI GUŠAN   BRNSKI GUŠAN - Page 9 EmptySre Feb 01, 2012 6:31 pm

žurio sam, u kavezu je sa mužjakom pa se normalno nije namestila, biće u biljih pozicija tj u pravom svetlu čim je pustim Smile boje ćemo videti sve je moguće Wink
Nazad na vrh Ići dole
šone
Redovni Clan
Redovni Clan

PočaljiNaslov: Re: BRNSKI GUŠAN   BRNSKI GUŠAN - Page 9 EmptySre Feb 01, 2012 6:44 pm

pa što neuslika i mužjaka da nas nepatiš više Smile .
Nazad na vrh Ići dole
berk zli blizanac
Redovni Clan
Redovni Clan
berk zli blizanac

PočaljiNaslov: Re: BRNSKI GUŠAN   BRNSKI GUŠAN - Page 9 EmptySre Feb 01, 2012 7:47 pm

berk ::
ma ako rešim da mi treba uzimam bez puno razmišljanja Smile
p.s
nemam novčanik Laughing

evo braće buraza u borbi za radio Very Happy
BRNSKI GUŠAN - Page 9 Slika1283

mužjak je ovaj silber, od oca belog i majke mu crne Very Happy ..a šta će dati od volje im ja ću biti zadovoljan, što se boja tiče Smile
Nazad na vrh Ići dole
wom griffith
Redovni Clan
Redovni Clan
wom griffith

PočaljiNaslov: Re: BRNSKI GUŠAN   BRNSKI GUŠAN - Page 9 EmptySre Feb 01, 2012 9:01 pm

Kazem ti ja Sone zeleni su na pomolu.
Nazad na vrh Ići dole
berk zli blizanac
Redovni Clan
Redovni Clan
berk zli blizanac

PočaljiNaslov: Re: BRNSKI GUŠAN   BRNSKI GUŠAN - Page 9 EmptySre Feb 01, 2012 9:05 pm

ovaj ispod krila već ima zelenog Laughing Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
šone
Redovni Clan
Redovni Clan

PočaljiNaslov: Re: BRNSKI GUŠAN   BRNSKI GUŠAN - Page 9 EmptySre Feb 01, 2012 9:14 pm

Baš me živo interesuje šta će ispasti,nadam se Berk da ćeš uhvatiti od njih dosta lijepog podmladka,ma jedva čekam tu sezonu leženja,kako kod mene,tako i kod vas....Pozdrav.
Nazad na vrh Ići dole
berk zli blizanac
Redovni Clan
Redovni Clan
berk zli blizanac

PočaljiNaslov: Re: BRNSKI GUŠAN   BRNSKI GUŠAN - Page 9 EmptyČet Feb 02, 2012 1:09 pm

ove godine kako sam ih popario verujem da će biti dosta bolji mladi nego prošle, a boja uklopićemo šta god da daju samo da je lepo Smile ..što se tiče mladih ja sam već prstenovao mlade čirke ili ti banatske pilićaste, oni rade bez pauze Smile
Nazad na vrh Ići dole
šone
Redovni Clan
Redovni Clan

PočaljiNaslov: Re: BRNSKI GUŠAN   BRNSKI GUŠAN - Page 9 EmptyČet Feb 02, 2012 1:56 pm

Znači kod tebe je sezona davno počela,malo si onda naručio prstenja Laughing Laughing ,a vjerujem da će brinera biti u svim kombinacijama,bar što se boja tiče,a naravno i standarda koji je ipak neizbježan...pojačanja imaš samo naprijed.Pozdrav!!!
Nazad na vrh Ići dole
wom griffith
Redovni Clan
Redovni Clan
wom griffith

PočaljiNaslov: Re: BRNSKI GUŠAN   BRNSKI GUŠAN - Page 9 EmptyČet Feb 02, 2012 3:55 pm

Pazi ga samo, krenuo sa reprodukcijom, a ne prijavljuje, samo kakva je zima morace da nauci da im strika dzempere Laughing Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: BRNSKI GUŠAN   BRNSKI GUŠAN - Page 9 Empty

Nazad na vrh Ići dole

BRNSKI GUŠAN
Nazad na vrh 
Strana 9 od 12Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sledeći
 Similar topics
-
» ENGLESKI GUSAN
» STARINSKI GUŠAN: