Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Mađarski džinovski golub

Ići dole 
5 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeći
AutorPoruka
wom griffith
Redovni Clan
Redovni Clan
wom griffith

Broj poruka : 733
Datum upisa : 03.03.2011
Godina : 62

Mađarski džinovski golub - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: Mađarski džinovski golub   Mađarski džinovski golub - Page 9 EmptyNed Mar 18, 2012 6:02 pm

Postari su pazljivi roditelji, dobro paze mlade, danas u N. Sadu je bio jedan lep par crnih norvica od Brko Zorana, 50 eura par, pozdrav.
Nazad na vrh Ići dole
šone
Redovni Clan
Redovni Clan

Broj poruka : 621
Datum upisa : 25.03.2011

PočaljiNaslov: Re: Mađarski džinovski golub   Mađarski džinovski golub - Page 9 EmptyNed Mar 18, 2012 6:12 pm

Naš kolega sa foruma Cvrki je u pregovorima sa gospodinom Brkom za Norviče i to crne,to im je neka cijena i kod nas,solidnog para.Je li bilo bijelih Question Question .Pozdrav!!!!
Nazad na vrh Ići dole
wom griffith
Redovni Clan
Redovni Clan
wom griffith

PočaljiNaslov: Re: Mađarski džinovski golub   Mađarski džinovski golub - Page 9 EmptyNed Mar 18, 2012 7:12 pm

Nisam ih zapazio, doduse nesto nisam ni obilazio berzu preterano, sada da nebude reklama ima Sale nesto viska.
Nazad na vrh Ići dole
berk zli blizanac
Redovni Clan
Redovni Clan
berk zli blizanac

Broj poruka : 381
Datum upisa : 22.12.2011
Godina : 40

PočaljiNaslov: Re: Mađarski džinovski golub   Mađarski džinovski golub - Page 9 EmptyPon Mar 19, 2012 8:40 am

nije da reklamiram ali, IMA SALE VIŠKA Exclamation

nego da i ja kažem da je mojim obrnutokrilnim krenulooooo, jedno oplođeno, znači dečkoje naučio poso Wink Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
šone
Redovni Clan
Redovni Clan

PočaljiNaslov: Re: Mađarski džinovski golub   Mađarski džinovski golub - Page 9 EmptyPon Mar 19, 2012 6:26 pm

Pa eto ako ima neko zainteresovan za bijele Norviče,može se javiti,vjerujem da neće pogriješiti ako ih uzme,e dobra novost Berk.A šta je sa drugim jajetom???
Nazad na vrh Ići dole
berk zli blizanac
Redovni Clan
Redovni Clan
berk zli blizanac

PočaljiNaslov: Re: Mađarski džinovski golub   Mađarski džinovski golub - Page 9 EmptyČet Mar 22, 2012 7:54 pm

Mađarski džinovski golub - Page 9 Slika2227

Nazad na vrh Ići dole
šone
Redovni Clan
Redovni Clan

PočaljiNaslov: Re: Mađarski džinovski golub   Mađarski džinovski golub - Page 9 EmptyČet Mar 22, 2012 8:25 pm

ali "mađari" su ipak broj jedan Very Happy Very Happy .
Nazad na vrh Ići dole
wom griffith
Redovni Clan
Redovni Clan
wom griffith

PočaljiNaslov: Re: Mađarski džinovski golub   Mađarski džinovski golub - Page 9 EmptyČet Mar 22, 2012 8:29 pm

Daj ono glavato novo nabavljeno, neku novu slicicu.
Nazad na vrh Ići dole
berk zli blizanac
Redovni Clan
Redovni Clan
berk zli blizanac

PočaljiNaslov: Re: Mađarski džinovski golub   Mađarski džinovski golub - Page 9 EmptyČet Mar 22, 2012 8:31 pm

naravno da su br 1 Smile ..slikaću glavato sutra pa stavim Smile
Nazad na vrh Ići dole
berk zli blizanac
Redovni Clan
Redovni Clan
berk zli blizanac

PočaljiNaslov: Re: Mađarski džinovski golub   Mađarski džinovski golub - Page 9 EmptyPet Mar 23, 2012 7:25 pm

evo i ono glavato, jer ono glavato još nije načisto samo sa sobom šta je mužjak ili ženka Laughing Laughing

Mađarski džinovski golub - Page 9 Slika2277

Mađarski džinovski golub - Page 9 Slika2274

ova slika bi svakog ubedila da je glavato mužjak (crni brnci mu se mnogo dopadaju) Laughing

Mađarski džinovski golub - Page 9 Slika2278

Nazad na vrh Ići dole
šone
Redovni Clan
Redovni Clan

PočaljiNaslov: Re: Mađarski džinovski golub   Mađarski džinovski golub - Page 9 EmptyPet Mar 23, 2012 8:31 pm

pa Berk neznam sad šta bi ti rekao...ja mislio nabavio ženku,a ono tranvestit Razz Razz .
Nazad na vrh Ići dole
wom griffith
Redovni Clan
Redovni Clan
wom griffith

PočaljiNaslov: Re: Mađarski džinovski golub   Mađarski džinovski golub - Page 9 EmptyPet Mar 23, 2012 9:13 pm

Sta je nije ni bitno, vazno je da je ispravno, ja sam davno imao blondineta koji nije nikada razgranicio sam sa sobom sta je po pitanju pola, ponasao se jednom kao muzjak, drugi put kao zenka, za uzgoj je bio, ili bila neupotrebljiva ptica.
Nazad na vrh Ići dole
berk zli blizanac
Redovni Clan
Redovni Clan
berk zli blizanac

PočaljiNaslov: Re: Mađarski džinovski golub   Mađarski džinovski golub - Page 9 EmptySub Mar 24, 2012 9:43 am

ja se nadam da je ovo samo mladalačko ludilo, jer znam da 'oće to.. e sad sam još da prođe Laughing
Nazad na vrh Ići dole
šone
Redovni Clan
Redovni Clan

PočaljiNaslov: Re: Mađarski džinovski golub   Mađarski džinovski golub - Page 9 EmptySub Mar 24, 2012 7:01 pm

Ima takvih slučajeva da su tako zvani "dvospolci" koji su kao što Stevan reče potpuno neupotrebljivi jer se nemogu leći,(kako bi se i mogli Razz Razz ),vjerujem da to kod Berka nije slučaj,i kod mene se malo temperamentnije ženke tako ponašaju,pogotovo mlade i ako su skoro došle u golubinjak i promijenile sredinu,tako da mislim da je to kod njega u pitanju,a što se tiče toga da se "pali" na brinere,pa čuj,zgodni su oni,elegantni,nije ni čudo,nije mala luda Laughing Laughing .
Nazad na vrh Ići dole
berk zli blizanac
Redovni Clan
Redovni Clan
berk zli blizanac

PočaljiNaslov: Re: Mađarski džinovski golub   Mađarski džinovski golub - Page 9 EmptySub Mar 24, 2012 8:07 pm

i ja zaista verujem da je ženka i da ju je samo malo uddarilo ovo sunce Very Happy ..ali što je interesantno, slično je počela dase ponaša i druga ženka koju sam uzeo iz hr mada za nju sam mnogo sigurniji da je ženka... Smile
Nazad na vrh Ići dole
šone
Redovni Clan
Redovni Clan

PočaljiNaslov: Re: Mađarski džinovski golub   Mađarski džinovski golub - Page 9 EmptySub Mar 24, 2012 8:19 pm

Pa kako se ponašala kad si je pokušao spariti sa onim mužjakom sa slike,neke ženke znaju odbiti mužjaka to jest neće da ga prihvate,ma da nije čest slučaj ali se dešava.Jesi joj pokušao ponuditi nekog drugog mužjaka Question
Nazad na vrh Ići dole
berk zli blizanac
Redovni Clan
Redovni Clan
berk zli blizanac

PočaljiNaslov: Re: Mađarski džinovski golub   Mađarski džinovski golub - Page 9 EmptySub Mar 24, 2012 10:57 pm

obe su se lako uparile se mužjacima i tad su se ponašale sasvim obično za ženke, ali evo sad su nešto poludele Rolling Eyes Smile
Nazad na vrh Ići dole
šone
Redovni Clan
Redovni Clan

PočaljiNaslov: Re: Mađarski džinovski golub   Mađarski džinovski golub - Page 9 EmptyNed Mar 25, 2012 11:27 am

Ja bih prije rekao da su se sad potpuno prilagodile kod tebe,i da su malo temperamentnije,kod mene je tako dosta često sa Norvičima,oni su po prirodi malo temperamentnija rasa,tako da često po ponašanju čovjeka koji se nije sretao sa njima prevari,čak mi znaju braniti gnijezdo kao mužijaci,biće to kod tebe u redu,ma da mislim da će ti malo kasnije snijeti jaja...to jest već i kasne,ali kao što rekoh,vjerujem da će biti o.k.Pozdrav!!!
Nazad na vrh Ići dole
berk zli blizanac
Redovni Clan
Redovni Clan
berk zli blizanac

PočaljiNaslov: Re: Mađarski džinovski golub   Mađarski džinovski golub - Page 9 EmptyNed Mar 25, 2012 12:03 pm

delim tvoje mišljenje i voleo bih da budemo u pravu Smile ..tačno da će kasnije sneti, jer ova druga je zaista mlada, dok ona prva bi i mogla uskoro sneti, već to očekujem od nje Smile pozzzz Smile
Nazad na vrh Ići dole
šone
Redovni Clan
Redovni Clan

PočaljiNaslov: Re: Mađarski džinovski golub   Mađarski džinovski golub - Page 9 EmptySre Apr 04, 2012 7:50 pm

Šta je ovo nigdje nikoga Question Question Berk je li proradila "mađarica" ???
Nazad na vrh Ići dole
berk zli blizanac
Redovni Clan
Redovni Clan
berk zli blizanac

PočaljiNaslov: Re: Mađarski džinovski golub   Mađarski džinovski golub - Page 9 EmptySre Apr 04, 2012 9:21 pm

i dalje me zbunjuje, mada ima znakova da je ipak mađarica, ali dok ne vidim jaje ostaje status quo....
Nazad na vrh Ići dole
wom griffith
Redovni Clan
Redovni Clan
wom griffith

PočaljiNaslov: Re: Mađarski džinovski golub   Mađarski džinovski golub - Page 9 EmptyČet Apr 05, 2012 8:49 pm

Imali novosti Berk, on, ona ili ono?
Nazad na vrh Ići dole
berk zli blizanac
Redovni Clan
Redovni Clan
berk zli blizanac

PočaljiNaslov: Re: Mađarski džinovski golub   Mađarski džinovski golub - Page 9 EmptyČet Apr 05, 2012 10:11 pm

sve više mi ovo liči na pederluk...samo da nije hermafrodit Laughing
Nazad na vrh Ići dole
šone
Redovni Clan
Redovni Clan

PočaljiNaslov: Re: Mađarski džinovski golub   Mađarski džinovski golub - Page 9 EmptyPet Apr 06, 2012 7:33 pm

To onda znači da je muško.....kako kod vas sezona teče??? nešto ste mi tajnoviti,ja do sad osam komada prstenovao,jedan još čeka da poraste,kako će ići dalje vidjećemo,za sad ja zadovoljan Very Happy Very Happy .Pozdrav!!!!
Nazad na vrh Ići dole
wom griffith
Redovni Clan
Redovni Clan
wom griffith

PočaljiNaslov: Re: Mađarski džinovski golub   Mađarski džinovski golub - Page 9 EmptyPet Apr 06, 2012 7:44 pm

Mislis da je ono, ni tu ni tamo, pokusaj da sa tim, ili tom stavis iskusnu zenku mozda se i vrati na"pravi put", mozda nije kasno. Sone kod mene ja stanje za nijansu bolje, 10 prstenovanih, jos nesto treba da se leze, samo sam cuo da za nedelju najavljuju samo 8 stepeni, bojim se da ce neki otpasti, vid Shocked im da se spremaju da ponovo nose jaja, kao da su nosilje, a ne golubovi. Shocked
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Mađarski džinovski golub   Mađarski džinovski golub - Page 9 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Mađarski džinovski golub
Nazad na vrh 
Strana 9 od 10Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeći
 Similar topics
-
» KOVRDZAVI GOLUB
» ILIRSKI GOLUB
» GOLUB MALTEZER
» Golub sa bućkom
» ŠMALKALDENSKI GOLUB

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu